Retur- och återbetalningspolicy

Det är ok att ändra sig! 


Nedan finns en beskrivning på vår retur- och återbetalningspolicy. Om något är oklart eller om du känner att du befinner dig i en grå zon, skicka ett mail till oss så får vi reda på det tillsammans!

Returer: Vi erbjuder privatkunder 30 dagars öppet köp. Om du ångrat dig måste du kontakta oss inom denna tid. Det enklaste är att du mailar till hej@studiosterner.com

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som när du fick den. Varan ska vara packad i sin originalförpackning eller en liknande förpackning som skyddar produkten under leveransen. Du som kund står för returfrakten till Studio Sterners lager. 

Återbetalning: När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett mail för att meddela dig om att vi har fått din returnerade produkt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om returen godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom 30 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. 

Reklamation - skadad vara: Du har rätt att reklamera en vara om det är något fel med produkten. Kontakta oss på hej@studiosterner.com mail med en beskrivning av problemet och tydliga bilder på felet samt uppge ditt ordernummer. Om det kan konstateras att det är fel på varan står vi för returfrakten och skickar en ersättningsprodukt till dig. 

Byte: Om du har ändrat dig angående något med produkten, returnera den enligt beskrivningen nedan för att få en återbetalning och göra ett nytt köp. Innan du returnerar produkten för ett byte vill vi att du mailar oss på hej@studiosterner.com

Hur mycket vi än skulle vilja kan vi tyvärr inte återbetala den ursprungliga fraktavgiften eller erbjuda gratis returfrakt. Detta innebär att kostnaden för original- och returfrakt dras av från din återbetalning.

Vi rekommenderar att du återanvänder förpackningen som du fick med ditt köp, eller en liknande förpackningar för liknande produkter för att skydda produkten tills den hittar ett nytt hem.

Ej uthämtat paket: Paket som inte har hämtats ut från sitt utlämningsställe inom angiven tid kommer att returneras till Studio Sterner av fraktfirman mot en kostnad. För alla paket som inte löses ut debiteras därför kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 250 kr. Du har därefter möjlighet att kontakta oss för bokning av ny frakt mot ny fraktkostnad.