STUDIO STERNER

Grönt är skönt - inredning och design som gör nytta!

Studio Sterner erbjuder möbler formgivna av Maria Sterner i hållbara material från våra svenska skogar tillverkade av lokala hantverkare med en design som tillsammans med gröna växter ger en frisk och positiv upplevelser i rummet. Studio Sterner erbjuder också inredningskonsultation som ger kraft och energi för en hållbar och hälsosam livsstil.

Studio Sterner är en kreativ studio som erbjuder möbeldesign och inredningskonsultation, en webshop samt konton på instagram, facebook och pinterest och startades 2020 av Maria Sterner.

Målet med Studio Sterners design är att ta fram en liten kollektion möbler som ger växterna en naturlig och självklar plats i våra hem.
Syftet med möbelkollektionen är att föra in naturens positiva hälsoeffekter i hemmet vilket i sin tur bidrar till ett inomhusklimat som gör människor lugnare, lyckligare, friskare och mer kreativa.

STUDIO STERNERS HISTORIA

Intresset för växter har Maria haft sedan barnsben och rummet hemma var fyllt med krukväxter som hon med sina gröna fingrar varsamt skötte om. Att Maria dessutom har arbetat på en väldigt färgstark och naturlig arbetsplats som Plantagen har ökat hennes intresse för växter, och då speciellt gröna med sina inspirerande former och nyanser på bladen. Att utbilda sig till formgivare och inredare samt ha ett intresse för växter gjorde att hon ville försöka kombinera dessa i en enda form och enhet. Allt för att öka mängden grönt inomhus och ge dem en naturlig plats i hemmet.

STUDIO STERNERS PRODUKTER 

Vid köp av en produkt hos Studio Sterner är det en leveranstid på 2 - 4 veckor, eftersom produkten tillverkas vid beställning. Vi kontaktar dig när produkten är redo för leverans.

Möblerna säljs obehandlade och därför rekommenderar vi alla våra kunder att ytbehandla möblerna med tex vax så att de tål fukt och smuts. Själva använder vi oss av Osmos hårdvaxolja, med eller utan pigment. Om du inte vill att furun ska gulna kan du använda Osmos hårdvaxolja med vitt pigment. Man kan även ytbehandla produkterna med Osmos dekorvax med intensiva färger, om man tex vill ha en helt annan färg på produkten. Mer information om Osmos ytbehandlingar finns på www.welinoco.com